Τα τυπικά απομένουν πλέον για να γίνει ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να γίνει ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απολύθηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου και ο 56χρονος προπονητής ήρθε σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα κάτσει στον πάγκο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται σήμερα κιόλας στο Βελιγράδι. Όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την FMP για την Αδριατική Λίγκα. Να σημειωθεί πως την Πέμπτη έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με την τυπικά γηπεδούχο Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που θα έχει στο πλευρό του όπως και στις τελευταίες του ομάδες τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, είχε μείνει εκτός πάγκων από τον Φεβρουάριο του 2022, όταν λύθηκε η συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!