Γιακουμάκης: Έφθασε τα 17 γκολ στο MLS ο Έλληνας killer - Σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση με το Σινσινάτι, που έληξε ισόπαλος 2-2.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο πρωταγωνιστής της Ατλάντα Γιουνάϊτεντ, καθώς σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση με το Σινσινάτι, που έληξε ισόπαλος 2-2.

Μετά απ΄ αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ελληνα επιθετικού, εξασφάλισε την έκτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια και θ’ αντιμετωπίσει την Columbus Crew στα πλέι οφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής άσος, αποχώρησε χωλαίνοντας από το γήπεδο, μετά από δυνατό μαρκάρισμα και προβολή του αμυντικού, Ματ Μιάζγκα, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κάρτα για το φάουλ στο 73ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Γιακουμάκης… πρόλαβε να σκοράρει δις, καθώς στο 12ο λεπτό και με δεξί σουτ νίκησε τον Ρομάν Τσελεντάνο, ενώ 20 λεπτά αργότερα έδωσε προβάδισμα 2-1 στην Ατλάντα, σημειώνοντας το 17ο εφετινό του γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!