Ο Νίκολο Μπαρέλα έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από το όνομά του και το σκάνδαλο στοιχηματισμού.

Η ποδοσφαιρική Ιταλία συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη ότι αρκετοί παίκτες ήταν ιδιαίτερα… ενεργοί στον στοιχηματισμό αγώνων, ακόμη και των ομάδων τους. μπαρέλα

Για τους Ζανιόλο, Τονάλι και Φατζιόλι η αρχική φημολογία, επιβεβαιώθηκε, κάτι όμως που δεν ισχύει για την περίπτωση του Νικολό Μπαρέλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο άσος της Ίντερ, έσπευσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να προειδοποιήσει όποιον θελήσει να τον εμπλέξει περαιτέρω.

«Έμεινα σιωπηλός για πάρα πολύ καιρό, παρά όλα όσα έχω διαβάσει για τον εαυτό μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια και ακόμη λιγότερο τα στοιχήματα και ειδικά στην δουλειά μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου. Για τον λόγο αυτό, από σήμερα θα κινηθώ νομικά», έγραψε με νόημα ο έμπειρος μέσος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολο.υθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!