Η ΑΕΚ ήταν επιβλητική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επικράτησε του Αστέρα με 3-0 λίγα 24ωρα πριν ακόμα μια μάχη στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ ήταν επιβλητική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επικράτησε του Αστέρα με 3-0 λίγα 24ωρα πριν ακόμα μια μάχη στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση. Τα γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχαν οι Ελίασον, Τσούμπερ και Μοχαμάντι. Μάλιστα οι δύο πρώτοι είχαν και από μια ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εξέλιξη

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ανταγωνιστικός. Κορυφαία ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Καλτσά στο 23ο λεπτό.

Ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ με τον Ελίασον στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, μετά από όμορφη και έξυπνη σέντρα του Τσούμπερ.

Στο 52ο λεπτό ο Καστάνιο άφησε τον Αστέρα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Καστάνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εκεί  το έργο για την Ένωση έγινε πιο εύκολο που κυριάρχησε πλήρως και πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 77′ ο Ελίασον εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά και ο Μοχαμάντι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρεθ, Μουνάφο (73΄ Σουρλής), Γκρόζντανιτς (46΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι, Καλτσάς (55΄ Χριστόπουλος), Μπαρτόλο (73΄ Ζουγλής), Μιριτέλο (82΄ Μάντζης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί (72΄ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι (64΄ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (72΄ Φαν Βέερτ), Μάνταλος (65΄ Ζίνι), Ελίασον, Τσούμπερ, Αραούχο (46΄ Πινέδα).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!