Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο και τον Σέρχιο Ράμος να τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ, για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τη Μαδρίτη, η Σεβίλλη έβαλε «φρένο» στους «μερένγκες».

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο και τον Σέρχιο Ράμος να τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ, για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από τη Μαδρίτη, η Σεβίλλη έβαλε «φρένο» στους «μερένγκες», υποχρεώνοντάς τους σε ισοπαλία 1-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Είναι μόλις η δεύτερη φετινή βαθμολογική απώλεια για τη «βασίλισσα» (μετά την ήττα 3-1 από την Ατλέτικο), που έρχεται όμως σε κακή συγκυρία, αφού ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το clasico.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο διαιτητικές αποφάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά, μόλις στο 4΄, το γκολ που πέτυχε ο Βαλβέρδε ακυρώθηκε από το VAR για οφσάιντ του Μπέλιγχαμ, ενώ στο 9΄ η Ρεάλ έφυγε στην αντεπίθεση και ο Μπέλιγχαμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής γύρισε πίσω τη φάση επειδή ο Οκάμπος είχε μείνει στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Ρούντιγκερ, χωρίς όμως να καταλογίσει φάουλ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Ράκιτιτς και τον Οκάμπος (στην πρώτη περίπτωση έσωσε πάνω στη γραμμή ο Καρβαχάλ, στη δεύτερη απέκρουσε ο Κέπα), αλλά και με σουτ του Σόου που πέρασε λίγο έξω.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το 30΄ οι «μερένγκες» πήραν τα ηνία του ματς και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο, που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νίλαντ.

Στο 74΄ ο Αλάμπα, στην προσπάθεια να απομακρύνει μία επικίνδυνη σέντρα προ του Εν Νεσίρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση και ο Καρβαχάλ ισοφάρισε με κεφαλιά στο 78΄, από σέντρα του Κρόος.

Ο Σέρχιο Ράμος θα μπορούσε να «πληγώσει» ακόμη περισσότερο την πρώην ομάδα του, αλλά η κεφαλιά του στο 95΄ έφυγε άουτ.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!