Ο Γουέιν Ρούνεϊ έπλεξε το εγκώμιο του Τζουντ Μπέλιγχαμ και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και η πρόσφατη του εμφάνιση στη νίκη της Αγγλίας με 3-1 κόντρα στην Ιταλία στα προκριματικά του Euro 2024 απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Και αυτό, φυσικά είναι ορατό από όλους. Και σε αυτούς ανήκει και ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Μπέλινγχαμ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπέρμιγχαμ, την οποία προπονεί πλέον ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο παλαίμαχος επιθετικός προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Άγγλο σταρ. Τόνισε πως μπορεί να γίνει ο επόμενος αρχηγός της Αγγλίας ενώ ξεκαθάρισε πως όταν πέσει λίγο η απόδοσή του θα πρέπει να είναι όλοι δίπλα του και όχι να… πέσουν να τον φάνε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρέπει να υποστηρίξουμε τον Μπέλινγχαμ πραγματικά, επειδή κατά τη γνώμη μου, είναι ο μελλοντικός αρχηγός της Αγγλίας. Μας έχει εντυπωσιάσει πραγματικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τον εαυτό του, τον τρόπο που μιλά, τον τρόπο που είναι στο γήπεδο. Παίζει ήδη ως ηγέτης στα 20 του. Είναι κάποιος που πρέπει να προστατεύουμε και να φροντίζουμε για το μέλλον της Αγγλίας.

Είναι δύσκολο για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή όταν βιώνει πτώση φόρμας ή προβλήματα εκτός γηπέδου, είναι δύσκολο να αγνοήσει αυτούς τους θορύβους. Είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα κακό παιχνίδι και όλοι μπορούν να τον επικρίνουν. Υπάρχει πολλή πίεση όταν παίζεις για την Αγγλία, οπότε είναι σημαντικό να είναι κοντά στους ανθρώπους γύρω του και να απλοποιεί τα πράγματα. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Αν πέσει, ας τον υποστηρίξουμε όλοι», ανέφερε ο Ρούνεϊ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!