«Κόκκινο» βάφτηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Premier League με την Λίβερπουλ να επικρατεί με 2-0 της Έβερτον - Βασικός ο Τσιμίκας.

«Κόκκινο» βάφτηκε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στην Premier League. λίβερπουλ

Χάρη σε δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 τη «συμπολίτισσα» Έβερτον στο «Άνφιλντ» και «έπιασε» -έστω και προσωρινά- τις Τότεναμ και Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Έβερτον έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 37ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άσλεϊ Γιανγκ, και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πίεσε για να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημά της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τελικά οι «ρεντς» ευτύχησαν να κερδίσουν πέναλτι σε χέρι του Μάικλ Κιν στην περιοχή της Έβερτον στο 72΄ και, αφού η φάση εξετάστηκε στο VAR, ο Σαλάχ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Όταν ο Σαλάχ βρέθηκε σε θέση… βολής από την ασίστ του Ντάργουιν Νούνιες και «έγραψε» το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσιμίκας συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, ωστόσο, με δεδομένο το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων, ο Κλοπ τον αντικατέστησε στο 62΄, βάζοντας στη θέση του τον Νούνιες, σε μια προσπάθεια να πιέσουν οι «κόκκινοι» που «έψαχναν» τότε το δρόμο προς την εστία της Έβερτον.

https://twitter.com/LFC/status/1715722509876711653

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!