Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα πήρε θέση για για τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για δωροδοκία.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα πήρε θέση για για τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για δωροδοκία.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (21/10) πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Μπαρτσελόνα, με τον Τζουάν Λαπόρτα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να αναφέρεται στην “υπόθεση Νεγκρέιρα, στην οποία κατηγορείται κι ο ίδιος για δωροδοκία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η τοποθετησή του:

«Η ιστορία της Μπαρτσελόνα είναι γεμάτη χαρές και απογοητεύσεις, αλλά δεν λερώνεται. Αναφέρομαι στην πιο άγρια επίθεση που δέχεται, την “υπόθεση Νεγκρέιρα”. Είναι μια πρωτοφανής συκοφαντία. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Είμαστε σε μάχη, σε μόνιμη επιφυλακή. Όσο και να ψάξουν και να συκοφαντούν δεν θα βρουν τίποτα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα από αυτά που μας κατηγορούν.

Στο δικαστήριο παραθέτουμε τα στοιχεία μας. Οι δικαστές πιστεύουν ότι πληρώσαμε διαιτητές, αλλά δεν αποδεικνύεται.

Έχουμε προσφέρει περισσότερες από 600 αναφορές από υπηρεσίες διαιτησίας. Εκμεταλλεύονται την “υπόθεση Νεγκρέιρα” για να βλάψουν την Μπαρτσελόνα, όλοι αυτοί που δεν τους αρέσει ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από σύλλογος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!