Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην κάμερα του amerikanos24tv και αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε ο Ολυμπιακός από τον κόσμο του

Ο αστέρας του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, μίλησε στην κάμερα του amerikanos24tv και αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε ο Ολυμπιακός από τον κόσμο του ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά από την Παρτιζάν

«Ήταν απίστευτο. Έμειναν δίπλα μας. Εμείς δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο παρκέ. Δεν ακούγονταν κραυγές, σφυρίγματα, κτλ., και μας βοήθησαν πολύ στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά στις “γιούχες” και την πίεση από τον εντός έδρας κόσμο. Ότι εκείνοι είπαν “Χεσ’ το. Είμαστε μαζί σας”. Ήταν σημαντικό για εμάς», είπε ο Τόμας Γουόκαπ και συνέχισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι νίκες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό,τι θες στην καριέρα σου. Είτε είναι να αφήσεις μια κληρονομιά, ή να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ή να ζήσεις σε ένα περιβάλλον όπου το να κερδίζεις είναι αρκετό. Μόνο αυτό με νοιάζει, και είναι φοβερό που είμαι στον Ολυμπιακό και μοιράζονται την ίδια νοοτροπία. Δεν τους νοιάζουν τα πρόσωπα ή η πολιτική. Η φιλοδοξία του κλαμπ είναι οι νίκες, γι’ αυτό αγαπώ το να είμαι εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!