Με νέα ανάρτηση που έκανε στα social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με νέα ανάρτηση που έκανε στα social media ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Δεν σέβεστε τους έξι τίτλους μας. Δεν σέβεστε το brand μας. Δεν σέβεστε μια οικογένεια που επενδύει στο μπάσκετ για περισσότερα από τριάντα χρόνια», έγραψε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν σέβεστε τον καλύτερο -βάσει δεδομένων- προπονητή στην Ευρώπη. Και τέλος, αλλά κυρίως, δεν σέβεστε τους φιλάθλους μας. Με βάση τι λοιπόν περιμένετε σεβασμό από την πλευρά μας;», υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!