Δεύτερος ΜVP σε τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να ανακοινώνεται πολυτιμότερος παίχτης για την τέταρτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Δεύτερος ΜVP σε τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό. Σειρά από τους ερυθρόλευκους πήρε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Παρτίζαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν είχε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής ενώ συγκέντρωσε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Κάθε του επαφή στο ζωγραφιστό ήταν και φάουλ και αποτέλεσμα αυτού ήταν οι 12/14 βολές που είχε. ευρωλίγκα

Την αρχή των MVP πάντως είχε κάνει ο Άλεκ Πίτερς την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το εντυπωσιακό είναι πως ήδη δύο παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Ολυμπιακού έχουν λάβει το βραβείο του MVP παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη στην αρχή.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1715692256819024098

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!