Τέλος από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς - Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρείται το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο 66χρονος Μαυροβούνιος τεχνικός είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου στις 22 Νοεμβρίου 2022 διαδεχόμενος τον Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς. Απόψε, όμως (21/10), η σερβική ομάδα ανακοίνωσε πως «χώρισαν» οι δρόμοι της με τον Ιβάνοβιτς, μία ημέρα δηλαδή μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague (85-79), η οποία ήταν η 3η σε τέσσερις αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Σφαιρόπουλος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είναι πλέον ο πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ο σύλλογος θα ήθελε να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για όλα όσα κάναμε μαζί το διάστημα που προηγήθηκε, την τεράστια δουλειά και προσπάθεια που κατέβαλε, τον τρόπο που εκπροσώπησε τον σύλλογο ως προπονητής της πρώτης ομάδας και του εύχεται με υγεία και επιτυχίες στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

Βασικός υποψήφιος να διαδεχτεί τον Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος

Η επιστροφή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στους πάγκους είναι πολύ πιθανή, ως διάδοχος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2014-18) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2018-22) βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων ν’ αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της σερβικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σφαιρόπουλος είχε αποτελέσει παρελθόν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 15 Φεβρουαρίου 2022 και έκτοτε περίμενε ν’ αδειάσει θέση σε ομάδα της Euroleague, η οποία να συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις που ο ίδιος αναζητά. Και καθώς αυτό δεν συνέβη τα καλοκαίρια του 2022 και του 2023, τώρα φαίνεται πως ίσως πει το «ναι» στη διοίκηση του συλλόγου του Βελιγραδίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!