Μία καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο φίλαθλο κοινό του, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναζητά ο Παναθηναϊκός, στο ΟΑΚΑ, απόψε το βράδυ.

Μία καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο φίλαθλο κοινό του, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναζητά ο Παναθηναϊκός, στο ΟΑΚΑ, απόψε το βράδυ (20/11, 21:15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντίνου Μήτογλου. Χωρίς τον Ουέιντ Μπάλντγουιν στην Αθήνα η Μακάμπι.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένονται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενώ έγινε ειδική σύσκεψη στη ΓΑΔΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λότερμόζερ, Ούρος Νίκολιτς και Ρέιν Περάντι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά… πατήματα, χημεία, αυτοματισμούς και την ίδια ώρα… ψάχνει και για έναν σμολ φόργουορντ που ιδανικά θα μπορεί να παίζει και στο «2», καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποφασίστηκε πως πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και η απουσία του ίσως ξεπεράσει το διάστημα ενός μήνα. Μέρος του προγράμματος έβγαλε την Πέμπτη (19/10) ο Ντίνος Μήτογλου (είχε υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο) την παραμονή της έναρξης του Super Cup στη Ρόδο και έκτοτε παρέμενε εκτός αγωνιστικής δράσης). Η απόφαση για το αν θα δηλωθεί στη δωδεκάδα κόντρα στη Μακάμπι ή όχι θα ληφθεί ανήμερα του αγώνα.

Η εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη, στο πρώτο ματς της πρώτης «διαβολοβδομάδας» στη διοργάνωση φέτος, ήταν αποκαρδιωτική για τους «πράσινους». Βρέθηκαν να χάνουν με 27-9 στο τέλος της 1ης περιόδου και έκτοτε κυνηγούσαν… αλλά σε τόσο υψηλό επίπεδο απέναντι στην έμπειρη Φενερμπαχτσέ ήταν αδύνατη η ανατροπή. Αυτή ήταν η 2η ήττα του Παναθηναϊκού, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα. Στο τρίτο του ματς μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πετύχει τη 2η εντός έδρας νίκη του, αφού είχε επικρατήσει με 78-71 της Μπάγερν Μονάχου, για τη 2η αγωνιστική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τα λάθη τους στην Κωνσταντινούπολη, στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία, αλλά και στο σκοράρισμα, που επιδεικνύει η ομάδα κυρίως στο α΄ μέρος μέχρι στιγμής από το εναρκτήριο τζάμπολ και απομένει να φανεί αν οι «πράσινοι» θα παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα αυτή τη φορά.

Μία νέα ομάδα εξάλλου «χτίστηκε» αυτό το καλοκαίρι, με πολλά νέα πρόσωπα και χρειάζεται υπομονή για να έλθει το πολυπόθητο δέσιμο. Όμως, άλλο είναι αυτό και άλλο να βρίσκεται ν’ ακολουθεί με τόσο μεγάλες διαφορές στο σκορ, όπως συνέβη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ηττήθηκε στη Βαλένθια, με 75-66 και στο ΟΑΚΑ θα πάρει θέση στο τζάμπολ, με ρεκόρ 1-1. Να θυμίσουμε πως ο αγώνας της με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική, έχει αναβληθεί, για τις 31 Οκτωβρίου. Η ομάδα του πρώην παίκτη και προπονητή του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, φαίνεται σαφώς επηρεασμένη από την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, αφού δεν πρόβαλε ουσιαστικά αντίσταση απέναντι στις «νυχτερίδες». Η Μακάμπι δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στη μέση και δεν έχει αγωνιστεί στους δύο αγώνες που έχουν δώσει οι Ισραηλινοί μέχρι στιγμής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!