Μιχάλης Κατσουρής: Εντοπίστηκε DNA του δολοφονημένου φίλου της ΑΕΚ σε δύο μαχαίρια Κροατών που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση «Μιχάλης Κατσουρής», που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού το DNA του δολοφονημένου φίλου της ΑΕΚ εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια Κροατών που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το ένα από τα δύο μαχαίρια φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν Κροάτη χούλιγκαν. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον κάτοχο του δεύτερου μαχαιριού.

Τον εντοπισμό DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα δύο μαχαίρια επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος των οπαδών, Αθανάσιος Καϋμενάκης. Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε πως στο ένα από τα δύο μαχαίρια, το οποίο και αποδίδεται σε έναν από τους εντολείς του δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα του εντολέα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προσθέτει, δε, πως σε ντοκουμέντα από το περιστατικό ο πελάτης του φαίνεται με γυμνά χέρια χωρίς κάποιο αιχμηρό αντικείμενο πάνω του.

Να σημειωθεί, δε, πως εκτός από το DNA του Μιχάλη Κατσουρή στο εν λόγω μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό. Αυτό, όμως, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Τέλος, την ίδια ώρα έχουν εντοπιστεί «ορφανά» δείγματα DNA και στο δεύτερο μαχαίρι. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που το κρατούσε στα επεισόδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!