Ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση του Ντίνου Μήτογλου, καθώς ο διεθνής forward θα δηλώσει το παρών στον σημερινό αγώνα με τη Μακάμπι.

Ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση του Ντίνου Μήτογλου, καθώς ο διεθνής forward θα δηλώσει το παρών στον σημερινό αγώνα με τη Μακάμπι.

Συγκεκριμένα, ο Μήτογλου ξεπέρασε τη θλάση β’ βαθμού στη γάμπα, την οποία υπέστη στην τελευταία προπόνηση πριν από το Super Cup. Μάλιστα, έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης ενώ σήμερα συμμετείχε και στο shoot around των Πρασίνων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν θα μπορεί να έχει στη φαρέτρα του και μια έξτρα λύση στις θέσεις 4-5.

Να σημειώσουμε πως η τελευταία συμμετοχή του Μήτογλου στην EuroLeague ήταν στις 10 Μαρτίου το 2022, σε αγώνα της Αρμάνι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Από τότε έχουν μεσολαβήσει, δηλαδή, 590 μέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!