Τον έβδομο ξένο της ενόψει της συνέχειας στη Basket League ανακοίνωσε το Μαρούσι καθώς απέκτησε τον Αμάουρι Χάρντι.

Τον έβδομο ξένο της ενόψει της συνέχειας στη Basket League ανακοίνωσε το Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, οι Νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμάουρι Χάρντι. Ο 25χρονος guard μάλιστα αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη G-League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαρούσι:

«Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή (20/10), ο Αμερικανός γκαρντ Amauri Hardy (25, 1,85) για λογαριασμό του Αμαρουσίου. Ο παίκτης που φοίτησε στο UNLV (2017-2020) και αποφοίτησε από το Oregon (2020-2021), έχει παίξει στην G League για λογαριασμό των επιλέκτων Ignite (2020-21) και των Texas Legends (2022) που είναι θυγατρική των Μάβερικς και στους οποίους αγωνίζεται ο μικρός αδελφός του Jaden. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, προορίζεται για την θέση του 7ου ξένου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία των “κιτρίνων” για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας στην Πάτρα με τον Προμηθέα για την 3η αγωνιστική της Basket League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!