Σήμερα το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση της 6ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για την πορεία έως τον τελικό της διοργάνωσης.

Σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. περίπου στις 14:30) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 6ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και για την πορεία έως τον τελικό της διοργάνωσης. Η διαδικασία των κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει αναδειχτεί κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την εθνική ομάδα στην Πορτογαλία.

Στην 6η φάση μπαίνουν και οι πέντε ομάδες με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, που θα βρουν τις ομάδες που έχουν ήδη φτάσει στους «16» και είναι οι:

  1. Κηφισιά,
  2. Πανσερραϊκός,
  3. Βόλος,
  4. Αστέρας Τρίπολης,
  5. Παναιτωλικός,
  6. Νίκη Βόλου,
  7. ΑΕΛ και
  8. Athens Καλλιθέα.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι εκκρεμότητες της 5ης φάσης είναι οι εξής:

(Πανθρακικός – Γιούχτας) – Ατρόμητος

(Λεβαδειακός – Αιολικός) – Λαμία

Ωστόσο, η ΕΠΟ ανέβαλε τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν από τους προηγούμενους γύρους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους αγώνες Πανθρακικός-Ιωνικός και Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για το μέλλον των οποίων θα αποφανθούν τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!