Τη δική του θέση για τις τελευταίες κατηγορίες και προς τον ίδιο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», μετέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Τη δική του θέση για τις τελευταίες κατηγορίες και προς τον ίδιο για την «υπόθεση Νεγκρέιρα», μετέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τονίζοντας πως όλα όσα ειπώθηκαν δεν έχουν σχέση με τα όσα περιγράφει η Εισαγγελία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λαπόρτα ενημερώθηκε πως το δικαστήριο του καταλόγισε ποινικό αδίκημα για την κατάθεσή του στην υπόθεση και σε συνέντευξή του στο Radio Catalunya υπογράμμισε πως «…ο δικαστής αποφάσισε να με χαρακτηρίσει ως ύποπτο για την υπόθεση Νεγκρέιρα κι όπως καταλαβαίνω δεν έχει κανένα νόημα και διαφωνώ με όλο αυτό.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις, επειδή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως δωροδοκία, καθώς οι διαιτητές δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι κι αυτό δεν είναι ένα συνεχές έγκλημα. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την τελευταία φορά οι κατηγορίες ήρθαν σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Εισαγγελέας. Όταν με ανέκριναν, όλα τα γεγονότα χαρακτηρίστηκαν πιθανά εγκλήματα, ως διαφθορά, αλλά απέρριψαν τη δωροδοκία», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» και πρόσθεσε:

«Φυσικά, πρέπει να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά θεωρώ ότι η ιστορία παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπορούν να είναι ήρεμοι. Πιστεύω ότι η υπόθεση θα αποσυρθεί και η Μπαρτσελόνα θα αθωωθεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!