Ο Ιάπωνας εξτρέμ που βγάζει μάτια από πέρσι ανανέωσε με τη Μπράιτον ως το 2027.

Η Μπράιτον τα τελευταία χρόνια παράγει αρκετούς ποδοσφαιριστές που τους «πασάρει» έναντι του αζημίωτου στις μεγαλύτερες ομάδες. Αυτό όπως όλα δείχνουν δε θα ισχύσει σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ του Ντε Τσέρμπι, Καόρου Μιτόμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιάπωνας εξτρέμ που βγάζει μάτια από πέρσι ανανέωσε με τους «Γλάρους» ως το 2027. Σύμφωνα με το Transermarkt η αξία του είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει τρία γκολ στην Premier League, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. μπράιτον

https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/1715302587145347233

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο