Την αναβολή των αναμετρήσεων που συμμετέχουν ομάδες Ισραήλ ανακοίνωσε η UEFA.

Την αναβολή των αναμετρήσεων που συμμετέχουν ομάδες Ισραήλ ανακοίνωσε η UEFA.

Συγκεκριμένα, την αναβολή του αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μακάμπι Χάιφα η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 26/10 για τον 6ο όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο Παπαθηναϊκός με τη Ρεν, αποφάσισε σήμερα (19/10) η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, προγραμματίζοντάς την για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Επίσης αναβλήθηκε και ο αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζόρια -προγραμματισμένος για τις 26/10- και θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας σε ολόκληρη την επικράτεια του Ισραήλ, η εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες της UEFA στο Ισραήλ μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε σχετικά η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ζητήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ και τις Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ να προτείνουν εναλλακτικές εγκαταστάσεις/γήπεδα (τα οποία πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς της UEFA) εκτός της επικράτειας του Ισραήλ, ώστε οι εντός έδρας αγώνες τους να διεξάγονται εκεί για όσο διάστημα η απόφαση αυτή παραμένει σε ισχύ.

Επιπλέον, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, η ομάδα Νέων της Μακάμπι Χάιφα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Youth League. Έτσι, η UEFA επιβεβαίωσε ότι η ομάδα Νέων της Σπάρτα Πράγας προκρίνεται στον 2ο γύρο του «μονοπατιού» των εγχώριων πρωταθλητών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!