Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου και ο Παναθηναικός θα τον χάσει για περίπου 1,5 μήνα.

Άσχημα τα νέα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου με την κατάσταση του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα πορευθεί για τουλάχιστον ένα μήνα ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής φόργουορντ θα υποχρεωθεί να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι και να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο άσος του «τριφυλλιού» ταλαιπωρούνταν εδώ και καιρό από ενοχλήσεις στο γόνατο, τις οποίες προσπαθούσε να ξεπεράσει με συντηρητική αγωγή, ωστόσο αυτή δεν απέδωσε… καρπούς. Έτσι προκρίθηκε η λύση του χειρουργείου, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να κρατήσει τον 29χρονο άσο εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του ντέρμπι «αιωνίων» για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 30/10.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι «πράσινοι» αναμένεται να βγουν στην αγορά, προκειμένου να αποκτήσουν παίκτη για να καλύψουν το κενό του στη θέση «3».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!