Μετά το ΟΑΚΑ, πρόβλημα προέκυψε τώρα και με το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στο οποίο εδρεύει ο Πανσερραϊκός, το οποίο αναμένεται να κλείσει.

Μετά το ΟΑΚΑ, πρόβλημα προέκυψε τώρα και με το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στο οποίο εδρεύει ο Πανσερραϊκός.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα δημοσιεύματα, το γήπεδο του Πανσερραϊκού θα κλείσει επ’ αόριστον μετά από σύσκεψη της περιφερειακής ενότητας των Σερρών.

Κι αυτό, διότι όπως αναφέρεται έγινε καταγγελία για την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή φαίνεται πως αφορά το σκέπαστρο και μία κερκίδα. Έτσι λοιπόν, το προσεχές εντός έδρας ματς που έχει ο Πανσερραϊκός με τον Άρη για τη Stoiximan Super League φαίνεται πως οδεύει προς αναβολή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως γίνονται προσπάθειες να βρεθεί άλλο γήπεδο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, με τους Ζωσιμάδες να είναι εκτός συζήτησης λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!