Ο επίτροπος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, αποκάλυψε πως η λίγκα σκέφτεται να επιστρέψει στο σχήμα Ανατολής εναντίον Δύσης στο All-Star Game.

Ο επίτροπος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, είπε σε μια συνέντευξη με τον Στίβεν Α. Σμιθ στην εκπομπή του ESPN, «First Take», ότι η λίγκα σκέφτεται να επιστρέψει στο σχήμα Ανατολής εναντίον Δύσης στο All-Star Game αυτήν την σεζόν.

«Εξετάζουμε κάποιες πιθανές αλλαγές στην Ινδιανάπολη εφέτος», δήλωσε ο Σίλβερ σχετικά με το NBA All-Star Game 2024 που θα διεξαχθεί στο «Gainbridge Fieldhouse».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ίσως μια επιστροφή σε κάτι πιο παραδοσιακό όσον αφορά τον τρόπο παρουσίασης των ομάδων. Καταλήξαμε σε αυτήν την ιδέα του αρχηγού που επιλέγει παίκτες, αλλά ξεκάθαρα ιστορικά ήταν Ανατολή εναντίον Δύσης. Επομένως, ίσως αυτό είναι κάτι που εξετάζουμε».

Τα σχόλια του Σίλβερ ήρθαν αφού ο Τζο Ντούμαρς, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων μπάσκετ του ΝΒΑ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος για το All-Star Game και το να παίζουν πιο δυνατά οι παίκτες είναι προτεραιότητες για το πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!