Εκτός προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου είναι εδώ και λίγες ώρες ο διεθνής Μαροκινός Νουσαΐρ Μαζραουί.

Εκτός προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου είναι εδώ και λίγες ώρες ο διεθνής Μαροκινός Νουσαΐρ Μαζραουί.

Συγκεκριμένα, επειδή έδειξε δημόσια την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη, στη σύγκρουση που μαίνεται στη Μέση Ανατολή ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, ο Μαροκινός διεθνής αμυντικός Νουσαΐρ Μαζραουί έγινε στόχος πολλών επικρίσεων.

Για παράδειγμα, το επίσημο φαν κλαμπ «Μπάγερν Ισραήλ» προέτρεψε τη διοίκηση της βαυαρικής ομάδας να επιβάλει κυρώσεις εναντίον του. Στην πορεία, η Μπάγερν Μονάχου κάλεσε τον ποδοσφαιριστή της μετά την επιστροφή του από την Εθνική ομάδα, ο Μαζραουί μίλησε με τους αρχηγούς του και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εκ περιτροπής τις θέσεις τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα (119/10), η Sport Bild ενημέρωσε ότι ο πρώην αμυντικός του Άγιαξ δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα αλλά προπονήθηκε στο περιθώριο του γκρουπ, αρκούμενος σε λίγους γύρους στο γήπεδο.

Η προέλευση αυτού του «παραγκωνισμού» παραμένει αβέβαιη και αφήνει χώρο για πολλά ερωτήματα. Πάντως, εκτός από τη διαμάχη που προέκυψε γι΄ αυτόν, η απουσία του θα μπορούσε να εξηγηθεί από έναν τραυματισμό που υπέστη με τα «Λιοντάρια του Άτλαντα» και η οποία του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τη Λιβερία (3-0), την Τρίτη.

Ως εκ τούτου, η κατάσταση μπορεί να αποσαφηνιστεί μόνο με ενημέρωση από τον σύλλογό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!