Ο Εντέν Αζάρ αποφάσισε να αποσυρθεί από τα γήπεδα και εξήγησε τους λόγους σε δηλώσεις που έκανε σε βελγικό ΜΜΕ.

Ο Εντέν Αζάρ, που έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, απέρριψε όλες τις προτάσεις και αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, όπως σχετικά ανακοίνωσε ο ίδιος.

Σε ηλικία μόλις 32 ετών ο Βέλγος σταρ αποφάσισε να αποσυρθεί από τα γήπεδα και εξήγησε τους λόγους σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των Βρυξελλών «L’ Avenir»:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάντα έλεγα ότι θα σταματήσω να παίζω μόλις δεν διασκέδαζα πια στο γήπεδο. Δεν ήθελα να πάω να παίξω κάπου για τα χρήματα. Δεν μου άρεσε η προπόνηση και δεν έπαιζα πια στο επίπεδο που ήθελα. Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά απλή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ δαπάνησε 115 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή επιθετικό από την Τσέλσι, ωστόσο η τετραετία του στους μερένγκες σημαδεύθηκε από τραυματισμούς και μέτριες εμφανίσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!