Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, θα συμμετάσχουν σε κοινό ημιτελικό σε ATP διοργάνωση, μετά την πρόκριση που εξασφάλισαν στους «4» του διπλού στο τουρνουά European Open της Αμβέρσας, οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, θα συμμετάσχουν σε κοινό ημιτελικό σε ATP διοργάνωση, μετά την πρόκριση που εξασφάλισαν στους «4» του διπλού στο τουρνουά European Open της Αμβέρσας, τ’ αδέλφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος. Συγκεκριμένα, στον προημιτελικό, επικράτησαν των Ματβέ Μίντελκουπ (Ολλανδία) και Αντρές Μις (Γερμανία), με 7-5, 6-3, έπειτα από μία ώρα και 14 λεπτά αγώνα, οι οποίοι ήταν η Νο4 ομάδα του ταμπλό. Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι αντίπαλοι του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στην ημιτελική φάση θα είναι είτε οι νικητές του ζευγαριού Χάασε/Όσβαλντ-Αρνεοντό/Βάισμπορν, είτε οι No2 του ταμπλό, Κέβιν Κράβετζ και Τιμ Πιούτζ. Οι τελευταίοι δεν έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στο διπλό. Σήμερα αντιμετωπίζουν το δίδυμο των Αρνεόντο/Βάισμπορν, και αν νικήσουν θα αναμετρηθούν με τους Χάσε/Όσβαλντ στα προημιτελικά. Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τη νίκη αυτή των αδελφών Τσιτσιπά, ο Πέτρος βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο στο Top-100, καθώς είναι στο No110 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο No146.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέχει και στο μονό της διοργάνωσης και θα κάνει αύριο, Πέμπτη (19/10) πρεμιέρα κόντρα σε έναν εκ των Ντόμινικ Στρίκερ, Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!