Την πρώτη ήττα του και μάλιστα εντός έδρας, υπέστη ο Ολυμπιακός στον 6ο όμιλο του EuroCup Γυναικών.

Την πρώτη ήττα του και μάλιστα εντός έδρας, υπέστη ο Ολυμπιακός στον 6ο όμιλο του EuroCup Γυναικών. Η ομάδα του Θάνου Νίκλα, ο οποίος αποβλήθηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου με δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρίες, «έπεσε» με το τελικό 68-77 στο ΣΕΦ από την Ρίγα, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Στον αντίποδα, η λετονική ομάδα έγραψε το «δύο στα δύο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με χαμένη τη μάχη των ριμπάουντ (21 έναντι 41) και πληρώνοντας την κακή του εκκίνηση, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου στο -10 (14-24), ενώ ξεχνώντας το ανταγωνιστικό πρόσωπο του δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει, πέφτοντας με το τελικό 68-77.

Η Ελεάννα Χριστινάκη και η Κριστίν Βίτολα ήταν οι κορυφαίες της ελληνικής ομάδας, με 18 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 28-45, 46-61, 68-77

Η σύνθεση του Ολυμπιακού (Νίκλας): Κάντζι 3 (1),  Καρλάφτη 3 (1), Σπυριδοπούλου 5 (1), Σύρρα, Βίτολα 17, Αναστασοπούλου, Χριστινάκη 18 (1), Διέλα, Κολλάτου 2, Μόρισον 9, Νικολοπούλου 11 (2), Γουίλιαμς.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!