Η τελική φάση του Copa America του 2024 θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα λάβει μέρος ο Ανχελ Ντι Μαρία.

Η τελική φάση του Copa America του 2024 θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση, στην οποία θα λάβει μέρος ο Ανχελ Ντι Μαρία.

Ο Ντι Μαρία φαίνεται πως έχει αποφασίσει αμέσως μετά να αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής, όπως επιβεβαίωσε ο διάσημος άσος:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η εθνική μετά το Copa America, τελείωσε για εμένα», τόνισε σχετικά ο διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα, ο οποίος άφησε το «σημάδι» του στην «αλμπισελέστε» μετρώντας συνολικά 29 γκολ και 27 ασίστ σε 132 παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην Εθνική Αργεντινής, ο Ντι Μαρία έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Copa America και το Finalissima.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!