Με μαύρες εμφανίσεις θα αγωνιστούν οι παίκτες της Μακάμπι στον αγώνα με τη Βαλένθια.

Στη Βαλένθια βρίσκεται η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει του αποψινού αγώνα της με τις «νυχτερίδες», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή προέβη σε αλλαγή της έδρας ώστε να μην αναβληθεί -λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ- η αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, οι παίκτες του Όντεντ Κάτας θα αγωνιστούν με τις μαύρες φανέλες σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς, ενώ πριν από το τζάμπολ (21:30), θα εμφανιστούν στο παρκέ για προθέρμανση φορώντας μαύρα μπλουζάκια με τυπωμένο το μήνυμα “Bring them back” (σ.σ. Φέρτε τους πίσω), αναφορά στα θύματα απαγωγής της «Χαμάς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη ληφθεί από τις ισπανικές Αρχές στη Βαλένθια, υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος, η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στη Βαλένθια, χωρίς τον Ουέιντ Μπάλντγουιν, καθώς φέρει τραυματισμό στη μέση και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, όταν η ομάδα του Ισραήλ είχε επικρατήσει εντός έδρας με 96-81 της Παρτιζάν.

Ο αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την Αρμάνι, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, αναβλήθηκε για τις 31 Οκτωβρίου, απόφαση που ελήφθη από τη Euroleague, καθώς μόλις είχε ξεκινήσει ο πόλεμος και δεν είχαν ληφθεί αποφάσεις ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που εν τέλει μετακόμισε στη Λευκωσία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!