Ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει να διασφαλίσει ότι οι «Socceroos» θα παίξουν τα προκριματικά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Παλαιστίνης σε ένα ασφαλές, ουδέτερο γήπεδο.

Ο προπονητής της Αυστραλίας Γκράχαμ Άρνολντ κάλεσε την κυβέρνηση να βοηθήσει να διασφαλίσει ότι οι «Socceroos» θα παίξουν τα προκριματικά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Παλαιστίνης σε ένα ασφαλές, ουδέτερο γήπεδο λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια στην περιοχή.

Η Αυστραλία πρόκειται να παίξει με την ομάδα της Παλαιστίνης στα προκριματικά στη ζώνη της Ασίας στις 21 Νοεμβρίου, σε μια έδρα που θα αποφασιστεί.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστούμε την υποστήριξη της κυβέρνησης σε τέτοιου είδους αποφάσεις σχετικά με το πού παίζουμε με την Παλαιστίνη, ακόμη και με τον Λίβανο», είπε ο Άρνολντ σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εξαιτίας αυτού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι πολύ τρομακτικό. Προφανώς δεν είμαστε πάνω από όλα όσα συμβαίνουν στον τομέα της ασφάλειας στη Μέση Ανατολή, αναμφίβολα η κυβέρνηση ασχολείται περισσότερο με αυτό από εμάς, οπότε δώστε μας κάποια βοήθεια ώστε η απόφαση να είναι ασφαλής. Πρέπει να είμαστε ασφαλείς», πρόσθεσε ο Γκράχαμ Άρνολντ.

Η Αυστραλία κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία με 2-0 σε φιλικό στο Λονδίνο την Τρίτη, τον τελευταίο της αγώνα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 εναντίον του Μπαγκλαντές στη Μελβούρνη, στις 16 Νοεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!