Ο Φατζόλι τόνισε πως ο Τονάλι τον παρότρυνε να φτιάξει λογαριασμό για παράνομο στοιχηματισμό.

Απόλυτα εθισμένο στον τζόγο τον οποίο προσπαθούν να βοηθήσουν όλοι όσοι είναι δίπλα του, χαρακτήρισε τον Νικολό Φατζόλι, ο ατζέντης του Μάρκο Τζορντάνο, κάτι που παραδέχθηκε και ο άσος της Γιουβέντους.

Ο νεαρός μέσος της «βέκια σινιόρα» αποδέχτηκε ότι έπαιζε στοίχημα, αλλά ποτέ σε αγώνες της ομάδα του, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τις αρχές, ενώ αποκάλυψε πως ο Σάντρο Τονάλι ήταν αυτός που τον «έσπρωξε» σε αυτή τη δραστηριότητα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είδα τον Τονάλι να στοιχηματίζει, δεν ξέρω σε ποια αθλήματα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, γιατί δεν ήταν ανιχνεύσιμο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να στοιχηματίζω. Το έκαναν κι άλλοι. Δεν ανησυχούσα μήπως είναι παράνομο. Ηταν ο Τονάλι που με παρότρυνε να φτιάξω λογαριασμό», τόνισε σχετικά ο Φατζόλι και συμπλήρωσε:

«Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη άλλων χρημάτων από τον λογαριασμό μου που ελέγχει η μητέρα μου, άρχισα να ζητάω ποσά από τους συμπαίκτες μου. Χρωστάω στον Φεντερίκο Γκάτι 40.000 ευρώ, καθώς και στον Ράντου Ντράγκουσιν. Τους είπα ότι χρειαζόμουν να αγοράσω ένα ακριβό ρολόι. Είχα εμμονή και μετανιώνω για όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!