Οι δύο διαδοχικές ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Eurocup καθιστούν επιτακτική ανάγκη το να νικήσει ο Άρης απόψε την Τουρκ Τέλεκομ.

Οι δύο διαδοχικές ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του EuroCup, από την κάτοχο του τίτλου Γκραν Κανάρια (66-82) στην πρεμιέρα και από την Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία (84-74) στη 2η αγωνιστική, καθιστούν επιτακτική ανάγκη το να νικήσει ο Άρης αυτή την εβδομάδα, στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ, στο Αλεξάνδρειο, απόψε (18/10, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με στόχο να… σπάσει το ρόδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από νίκη, στην Πάτρα (70-77) επί του Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική της Basket League και θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην τουρκική ομάδα που έχει ρεκόρ 1-1 μέχρι στγμής στο EuroCup.

H ομάδα του Νέναντ Τσάνακ ηττήθηκε με 80-71, στη Ρουμανία, από την Κλουζ Ναπόκα, για την 1η αγωνιστική, ενώ πέτυχε δύσκολη νίκη (79-77) εντός έδρας απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, για τη 2η αγωνιστική.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!