Ο αμυντικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Τζόνι Έβανς, δήλωσε πέρυσι, ότι εξέτασε την πιθανότητα να «κρεμούσε τα παπούτσια του».

Ο αμυντικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Τζόνι Έβανς, δήλωσε πέρυσι, ότι εξέτασε την πιθανότητα να «κρεμούσε τα παπούτσια του», λόγω διαδοχικών τραυματισμών προτού του δοθεί «σανίδα σωτηρίας» από την πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έβανς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στη γάμπα στην Λέστερ και έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο στο τέλος της περασμένης σεζόν μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League.

Στη συνέχεια, στον 35χρονο προσφέρθηκε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία από τη Γιουνάιτεντ την ημέρα της μεταγραφικής προθεσμίας και έκτοτε έχει κάνει τέσσερις εμφανίσεις, ξεκινώντας βασικός στις νίκες επί της Μπέρνλι και της Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι πέρασα από ένα στάδιο πέρυσι όπου αρχίζεις να σκέφτεσαι διάφορα. Ότι ίσως η διαδρομή φτάνει στο τέλος της», είπε ο Έβανς στους δημοσιογράφους ενόψει του προκριματικού του Euro 2024 της Βόρειας Ιρλανδίας με τη Σλοβενία την Τρίτη.

«Δεν μπορούσα να ξεπεράσω τους τραυματισμούς και κάθε φορά που επέστρεφα κατέρρεα. Είχα πολλούς ανθρώπους που έλεγαν «δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι κοντά στο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο», αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξεις στον εαυτό σου και νιώθω ότι κατάφερα να το κάνω.

Έχω προπονηθεί πολύ και τα έχω αφήσει όλα πίσω μου», πρόσθεσε ο Έβανς, ο οποίος πέρασε από την ακαδημία της Γιουνάιτεντ και έπαιξε πάνω από 190 φορές για τον σύλλογο στο διάστημα μεταξύ 2006-2015, κατακτώντας τρεις τίτλους Premier League.

«Κάθε φορά που ολοκληρώνεις έναν αγώνα σκέφτεσαι, “υπάρχει και άλλος ένας μπροστά”. Μερικές φορές πρέπει να το επιβεβαιώνεις στον εαυτό σου και είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα να περάσω από αυτή τη διαδικασία. Νιώθω ότι είμαι σε ένα καλό μέρος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!