Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόμα το καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρεθεί ουκ ολιγές φορές στο επίκεντρο τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο τεχνικός της Ρόμα θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του «Sky Sport Italia», Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, ειδικός στη μεταγραφική αγορά, εγγυάται ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα φύγει από τη Ρόμα στο τέλος της σεζόν, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο δημοσιογράφος:

«Δεν θα γίνει», διαβεβαίωσε ο Ντι Μάρτσιο, όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση του Πορτογάλου τεχνικού. «Δεν γίνονται διαπραγματεύσεις και δεν έχουν γίνει ποτέ, οπότε οι δύο πλευρές θα χωρίσουν στο τέλος της συμφωνίας, τον Ιούνιο».

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως ο πιθανότερος επόμενος προορισμός αναμένεται να είναι η Σαουδική Αραβία:

«Φυσικά, από τη στιγμή που ο Μουρίνιο είναι ελεύθερος, οι σαουδαραβικοί σύλλογοι θα προσπαθήσουν ξανά. Μένει να δούμε τι σκέφτεται ο Μουρίνιο για το μέλλον του, αν θέλει να γίνει προπονητής σε μια νέα ευρωπαϊκή ομάδα ή να πάει στη Σαουδική Αραβία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!