Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Γιαν Κόουτο για τον Ντάνι Άλβες και το γεγονός πως αποτελεί προτυπό του.

Ο Γιαν Κόουτο κλήθηκε από τον Φερνάντο Ντινίζ στην εθνική Βραζιλίας, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ρενάν Λόντι, στο δεξί άκρο της αμυνας.

Ωστόσο, μία δήλωση που έκανε ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος αγωνίζεται ως «δανεικός» στην Χιρόνα, προκάλεσε αίσθηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι το είδωλό μου είναι ο Ντάνι Άλβες. Δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον στην τηλεόραση και είναι είδωλο για πολλούς Βραζιλιάνους. Έχει μεγάλη ιστορία με την εθνική ομάδα και τους συλλόγους όπου έπαιξε και αποτελεί σημείο αναφοράς για το στυλ παιχνιδιού του, για το μέγεθός του ως παίκτης, για την ποιότητά του με την μπάλα και τον τρόπο που αμύνεται, ώστε να είμαι πιο ολοκληρωμένος παίκτης», σχολίασε ο Κόουτο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Τα ΜΜΕ τον κατηγορούν ότι επαίνεσε έναν παίκτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και παραμένει προφυλακισμένος από τις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο νεαρός άσος δεν προχώρησε σε διευκρινίσεις, προσθέτοντας μεγαλύτερη «ένταση» στο εσωτερικό της «σελεσάο», μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τα «νυκτοπερπατήματα» του Νεϊμάρ και μερικών συμπαικτών του, την παραμονή της ισοπαλίας 1-1 με την Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!