Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε-μέσω των social media, και συγκεκριμένα σε Instagram story-, «βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος», για την επίθεση στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε-μέσω των social media, και συγκεκριμένα σε Instagram story-, «βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος», για την επίθεση στις Βρυξέλλες, πριν από τον προκριματικό αγώνα για το Euro 2024, ανάμεσα σε Βέλγιο και Σουηδία, όπου σκοτώθηκαν δύο Σουηδοί φίλαθλοι (και ένας ακόμη βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση), όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος και λυπημένος από τον τραγικό θάνατο δύο Σουηδών στις Βρυξέλλες, κοντά στο γήπεδο όπου το Βέλγιο υποδέχθηκε τη Σουηδία. Εκ μέρους της FIFA και της ποδοσφαιρικής κοινότητας, στέλνω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων. Οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους του Βελγίου και της Σουηδίας και τις εθνικές τους ομάδες και τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τους», αναφέρει ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως είναι γνωστό ο αγώνας στο «King Baudouin Stadium» διακόπηκε στο ημίχρονο, ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, μετά τα γκολ των Γιουκέρες (15’/0-1) και Λουκάκου (31′ πέναλτι/1-1).

Σύμφωνα με τη υπουργό Εσωτερικών του Βελγίου, Ανελιές Βερλίντεν , ο ύποπτος για τον θάνατο των δύο Σουηδών σκοτώθηκε σήμερα (17/10) αφού χτυπήθηκε από αστυνομικά πυρά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!