Η ΕΠΟ κλήθηκε με γραπτή ανακοίνωση να δώσει μια εξήγηση για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία.

Η ΕΠΟ κλήθηκε με γραπτή ανακοίνωση να δώσει μια εξήγηση για το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, το πέταλο στα δεξιά όπως βλέπει κανείς από την τηλεόρασή του ήταν «παγωμένο» και άδειο.

Έτσι, H ΕΠΟ, μία ημέρα μετά τον αγώνα, με ανακοίνωσή της θέλησε να διευκρινίσει ότι υπεύθυνη για το κλειστό πέταλο στην «OPAP Arena» είναι η Ελληνική Αστυνομία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας στις 16 Οκτωβρίου 2023. Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!