Η Εθνική έχασε από την Ολλανδία 1-0 με (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε ο Ντούμφρις κι εκτέλεσε ο Φαν Ντάικ στο 90΄+3 και, ουσιαστικά, αποχαιρέτησε το στόχο της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Η Εθνική έχασε από την Ολλανδία 1-0 με (αυστηρό) πέναλτι που κέρδισε ο Ντούμφρις κι εκτέλεσε ο Φαν Ντάικ στο 90΄+3 και, ουσιαστικά, αποχαιρέτησε το στόχο της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Η νίκη των «Οράνιε» στην (κατάμεστη) OPAP Arena τους φέρνει ισόβαθμους της ελληνικής ομάδας στους 12 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι λιγότερο και με πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα ως τη λήξη του Β΄ προκριματικού ομίλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν θα παίξει εντός έδρας με την Ιρλανδία κι εκτός με το Γιβραλτάρ, την ώρα που η «γαλανόλευκη» θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας μεν, αλλά με αντίπαλο τη Γαλλία. Πλέον, η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει να κερδίσει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας μέσω του Nations League.

Τα highlights
Οι λεπτομέρειες του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεχάντρο Ερνάντεθ (Ισπανία) Ελλάδα – Ολλανδία

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουρμπέλης, Μάνταλος, Ρέτσος, Παυλίδης – Χερτράουντα, Σίμονς Ελλάδα – Ολλανδία

Οι συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος. Ρότα. Τσιμίκας. Μαυροπάνος. Ρέτσος. Κουλιεράκης (61΄ Σιώπης). Κουρμπέλης (60΄ Μπουχαλάκης). Μάνταλος (81΄ Παυλίδης). Μπακασέτας (60΄ Φούντας). Μασούρας (77΄ Γιακουμάκης). Ιωαννίδης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν. Χερτράουντα (46΄ Μάλεν). Φαν Ντάικ. Άκε, Ντούμφρις, Ράιντερς, Βίφερ (81΄ Ντε Ρουν), Χάρτμαν (74΄ Φαν ντε Φεν), Σίμονς (62΄ Φέρμανς), Βέγκχορστ (62΄ Μπρόμπεϊ), Μπεργκβάιν.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!