Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα, μίλησε για την έναρξη των υποχρεώσεων της «Ένωσης» στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ κοίταξε… κατάματα τον ισχυρό Ολυμπιακό, στο άδειο ΣΕΦ χθες (15/10), αλλά ηττήθηκε στο τέλος από διαδοχικά τρίποντα των «ερυθρόλευκων» και πλέον μετρά αντίστροφα για την αυριανή πρεμιέρα της στο Basketball Champions League, όταν υποδέχεται τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Ζοάν Πλάθα

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, Ζοάν Πλάθα, τόνισε για την πρώτη αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων»:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο BCL. Υπάρχει μερική… ικανοποίηση για ορισμένα θετικά σημάδια, που δείξαμε ως σύνολο, στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ξέρουμε, ότι η Λούντβιχσμπουργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και έναν καλό προπονητή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν της το επιτρέψουμε. Έχει μεγάλο ρόστερ και το σημαντικότερο: Είναι «ομάδα». Δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο, που έχει δημιουργήσει. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εξαντλήσουν οι οπαδοί μας τα Εισιτήρια Διαρκείας για τις διαθέσιμες θέσεις και να είναι στο πλευρό μας σ΄ αυτή την απαιτητική αναμέτρηση. Αισθανόμαστε, ότι είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!