Ο 18χρονος παίκτης της Κόρντοβα Αλβάρο Πριέτο, βρέθηκε νεκρός ανάμεσα σε δύο βαγόνια τρένου (ήταν εκτός υπηρεσίας λόγω βλάβης) στη Σεβίλλη, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Το σώμα με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του (πράσινο πουκάμισο και μπεζ παντελόνι) ο 18χρονος παίκτης της Κόρντοβα Αλβάρο Πριέτο, βρέθηκε άψυχο ανάμεσα σε δύο βαγόνια τρένου (ήταν εκτός υπηρεσίας λόγω βλάβης) στη Σεβίλλη, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Το σώμα, όπως αναφέρει η ισπανιή εφημερίδα «AS» εντόπισε σήμερα (16/10) το πρωί ο ρεπόρτερ Αλμπέρτο Καταλάν, από την εκπομπή «Mañaneros» στο La 1 του RTVE, κατά λάθος, όταν ήταν σε ζωντανή μετάδοση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Κόρντοβα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας της:

«Με λύπη μας ενημερώνουμε ότι ο νεαρός παίκτης μας Αλβάρο Πριέτο βρέθηκε τελικά νεκρός. Με ρητή επιθυμία της οικογένειας, η Κόρδοβα θα περιοριστεί σε μια θεσμική δήλωση. Από τον σύλλογο εκτιμούμε την κατανόηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τις εκφράσεις αλληλεγγύης και στοργής. Αναπαύσου εν ειρήνη, Άλβαρο».

Ο 18χρονος παίκτης Κόρντοβα, εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στον σταθμό «Santa Justa», στη Σεβίλλη, όταν προσπαθούσε να επιστρέψει στην Κόρδοβα από τη Σεβίλλη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!