Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Ντομινίκ Κοτάρσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση με ορίζοντα το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι  ως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και κάλυψε το κενό του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη. Έχει αγωνιστεί σε 56 παιχνίδια ενώ μάλιστα έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 25 φορές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Δικέφαλο ως ένας ανερχόμενος τερματοφύλακας και άμεσα κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Απίθανες επεμβάσεις, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και με απαράμιλλη για την ηλικία του ωριμότητα, μετατράπηκε γρήγορα σε μία από τις σταθερές του Δικεφάλου.

Μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου σε 56 παιχνίδια, μετρώντας 25 clean sheets.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Κροάτης τερματοφύλακας έφτασαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2028».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!