Με τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς (17/10) με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Με τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς (17/10) με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (20:15) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα θλάσης που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το κρίσιμο ματς με την τουρκική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Αξίζει να σημειωθεί πως «εκτός μάχης» παραμένει πάντα και ο Ντίνος Μήτογλου, που συνεχίζει θεραπεία για τη θλάση που υπέστη στη γάμπα.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς διανύουμε την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της εφετινής Euroleague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!