Με δύο σημαντικές επιστροφές θα αναχωρήσει για το Μιλάνο ο Ολυμπιακός.

Αναχωρεί για το Μιλάνο ο Ολυμπιακός, στις 17:30 το απόγευμα, ενόψει του πρώτου αγώνα που θα δώσει στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Αντίπαλος η Αρμάνι Μιλάνο, την Τρίτη (17/10, 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες που έλειψαν από την ομάδα του Πειραιά στους δύο τελευταίους αγώνες της, δηλαδή τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Λιουκ Σίκμα.

Οι φιναλίστ της Euroleague την περασμένη σεζόν θα επιστρέψουν στην Αθήνα μετά το ματς στο Μιλάνο και θα περιμένουν την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την οποία υποδέχονται την Πέμπτη (19/10), στις 21:15, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 4η αγωνιστική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού αυτή τη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, θα τιμήσει τον παλαίμαχο πλέον Λουίτζι (Τζίτζι) Ντατόμε, στο περιθώριο της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, ο οποίος αγωνίστηκε στην ιταλική ομάδα επί μία τριετία (2020-23).

Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα είχαν τραυματιστεί στις 8 Οκτωβρίου στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τους δύο παίκτες να μην επιστρέφουν στο παρκέ.

Με τον Μουσταφά Φαλ να έχει επιστρέψει, η μοναδική απουσία για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου. Ο ΜακΚίσικ αναμένεται να μείνει για ακόμη 2-3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!