Ιμπραΐμοβιτς: Πώς ο Ροναλντίνιο πήρε τον Ζλάταν στη Μίλαν - Η ιστορία που αποκάλυψε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών. Ο διάσημος Σουηδός, αποχώρησε από την ενεργό δράση τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 41 ετών και μπροστά σ΄ένα κατάμεστο «Σαν Σίρο».

Η 20ετής καριέρα του «Ιμπρα» στο κορυφαίο επίπεδο, ήταν γεμάτη από εντυπωσιακά και εκπληκτικά γκολ, όπως και οι ιστορίες που έχει να θυμάται. Μία απ΄ αυτές, αποκάλυψε μιλώντας σε εκδήλωση της «Gazzetta dello Sport» που έγινε στο Τρέντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς για την καθυστερημένη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Σκανδιναβός «γίγαντας» έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του στην Μίλαν:

«Δεν ήταν εύκολη περίοδος για εμένα στην Μπαρτσελόνα, αφού ο προπονητής (σ.σ. Πεπ Γκουαρντιόλα) ήθελε να με πουλήσει πάση θυσία. Παίξαμε εναντίον της Μίλαν και ο Ροναλντίνιο μου είπε: “Μετά τον αγώνα, έλα μαζί μας”. Τότε ήλθε στο σπίτι μας ο Γκαλιάνι, προκειμένου να με πείσει. Είχα καλές σχέσεις με τον Μπερλουσκόνι, μου έδωσε την ευκαιρία να χαμογελάσω ξανά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!