Απαλλαγμένος από τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζοάο Φέλιξ αναγεννήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Απαλλαγμένος από τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ζοάο Φέλιξ αναγεννήθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Στα 23 του, ο Πορτογάλος άσος ξεδιπλώνει το πληθωρικό ταλέντο του και θέλει να ξεχάσει την απογοητευτική περίοδο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου το αγωνιστικό σύστημα του Σιμεόνε δεν του επέτρεψε ποτέ να εκφραστεί αγωνιστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα θέλει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρόκειται να συμφωνήσει με λιγότερα από 80 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση της «Μπάρτσα» το σκέφτεται και έχει σύμμαχο τον ίδιο τον Φέλιξ, που δηλώνει ευτυχισμένος στη Βαρκελόνη:

«Ναι είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Νιώθω πιο ελεύθερος και δουλεύω σκληρά για να γίνω καλύτερος. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά είμαι καλά, καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω να μείνω στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!