Η Εθνική Γυναικών ξεκινάει την προετοιμασία της για το Eurobasket 2025 με τον Πρέκα να κάνει γνωστές τις 14 αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Παράθυρο του Νοεμβρίου.

Η Εθνική Γυναικών μπαίνει το Νοέμβριο στη μάχη των Παραθύρων για το Eurobasket 2025 που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας.

Ο Πέτρος Πρέκας κατέληξε στις 14 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτό το Παράθυρο. Το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με την Εθνική Γυναικών κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία. Εν συνεχεία να υποδέχεται στην Χαλκίδα την Τσεχία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα συνδιοργανώνει το EuroBasket 2025 μαζί με την Γερμανία, την Ιταλία και την Τσεχία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει τις προαναφερθείσες χώρες στο Group I, με τις τέσσερις ομάδες να έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στα τελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Άρτεμις Σπανού
Μαριέλλα Φασούλα
Έλενα Τσινέκε
Εβίνα Σταμάτη
Πηνελόπη Παυλοπούλου
Άννα Νίκη Σταμολάμπρου
Αντιγόνη Χαιριστανίδου
Ελεάννα Χριστινάκη
Ρένια Καρλάφτη
Βασιλική Λουκά
Λυδία Χατήρα
Βασσιλική Χωλοπούλου
Εύα Κουμαντσιώτου
Τζωάννα Ταμπάκου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!