Ο Μπρούνο Φερνάντες έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξακολουθεί να...φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ, φτάνοντας πλέον τα 125 με την Εθνική Ομάδα.

Η Πορτογαλία έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της και στα τελικά του EURO 2024, μετρώντας το απόλυτο των νικών (7Χ7) στον 10ο όμιλο και λίγες ώρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία, ο Μπρούνο Φερνάντες έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξακολουθεί να…φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ, φτάνοντας πλέον τα 125 με την Εθνική Ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι καταλαβαίνουμε τη δύναμη και τον αντίκτυπο που έχει ο Ρονάλντο, τη δύναμη και τον αντίκτυπο που είχε στο μέλλον πολλών από εμάς τους Πορτογάλους παίκτες, τις ευκαιρίες που δημιούργησε για τις μελλοντικές γενιές παικτών, τον τρόπο με τον οποίο άρχισαν να βλέπουν οι άλλοι την Πορτογαλία», σχολίασε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίνοντας ακολούθως την…ευχή του να ξαναβγεί ένας τέτοιος παίκτης στο μέλλον, αν κι όπως επισήμανε είναι σχεδόν…απίθανο.

«Ελπίζω να εμφανιστεί ένας άλλος Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά νομίζω ότι είναι απίθανο. Θα πρέπει λοιπόν να απολαύσουν όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου τον χρόνο που έχει απομείνει από την καριέρα του στους αγωνιστικούς χώρους…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!