Ο Βάουτ Βέγκχορστ προπονήθηκε με την Ολλανδία και θα δηλώσει παρών στον «τελικό» με την Ελλάδα.

Οι αρχικοί φόβοι του Ρόναλντ Κούμαν για την κατάσταση του Βάουτ Βέγκχορστ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό του αγώνα με τη Γαλλία μετά από σύγκρουση με τον Αντουάν Γκριεζμάν, αποδείχθηκαν αβάσιμοι.

Ο επιθετικός της Χοφενχάιμ δεν συμμετείχε στη σαββατιάτικη προπόνηση της Εθνικής Ολλανδίας, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, σήμερα (15/10) όμως ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, δεν ένιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον «τελικό» της Δευτέρας (16/10, 21:45) με την Ελλάδα, στην OPAP Arena.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Εθνική ομάδα μετέχει στον Β΄ όμιλο των προκριματικών του EURO 2024 και με 12 βαθμούς είναι δεύτερη, με τους «Οράνιε» να έχουν 9 κι ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο νικητής θα έχει «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση.

Για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου ο Κούμαν δεν έχει διαθέσιμους τους Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χάπκο (Λίβερπουλ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!