Με μια λακωνική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΚΑΕ ΑΕΚ σχολίασε την διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με μια λακωνική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΚΑΕ ΑΕΚ σχολίασε την διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-71 αλλά υπάρχει έντονο παρασκήνιο μετά τον αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην είδηση ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την διαιτησία χωρίς όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε το εξής: «Τα ΜΜΕ που δημοσιεύουν τη θέση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ελπίζουμε πως την έχουν εγγράφως και δεν θα τρέχουν να σβήνουν κείμενα».

Λίγο μετά η ΚΑΕ ΑΕΚ πέρασε στην επίθεση και εξαπέλυσε τα βέλη της κατά της ΚΕΔ: Όλη η Ελλάδα απόψε είδε… Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ. «Και εις ανώτερα»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!