Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Φραν Βέλεθ, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση τένοντα.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα (14/10) ο Φραν Βέλεθ, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση τένοντα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο γιατρός του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, Αντόνιο Ρίος Λούνα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, ανέβασε μία φωτογραφία του με τον Βέλεθ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα ένας πολύ καλός φίλος πέρασε από το χειρουργείο. Ετοιμοπόλεμος σε χρόνο μηδέν».

Ο χρόνος, βέβαια, που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί ο Βέλεθ για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, είναι κάτι παραπάνω από δύο μήνες, ενώ στη διάθεση του Άκη Μάντζιου αναμένεται να τεθεί στα μέσα του Ιανουαρίου. Ο οποίος Μάντζιος είχε σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε ο Άρης με την Κ19 στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (16/10) στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (21/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Παιχνίδι από το οποίο, πλην του Βέλεθ, θα απουσιάσει σίγουρα και ο Λούκας Ρουπ, με τον Γερμανό μέσο να συνεχίζει την αποθεραπεία του έπειτα από την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί για να καθαρίσει ο μηνίσκος του. Η επιστροφή του Ρουπ υπολογίζεται για τις αρχές Δεκεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!